LYNGBYGAARD GOLF - LANDSKAB

Lyngbygaard Golf er placeret tæt på det gamle hovedhus – Lyngbygaard, et smukt bindingsværk hus, der har et stendige langs grunden. Dette dige inspirerede som motiv for stensætningen, der leder hen til det nye klubhus. Et stendige der passer til det moderne klubhus, der har en klassisk form.

Forpladsen har en belægning i to forskellige betonsten i henholdsvis en lys og mørk beton, der grænser op til den velplejede græsplæne med tjørn som danner ankomsten. 

Man kan se igennem tjørnens lette kroner og fra 1. salen er der et flot kig henover trækronerne. Den nærliggende lund er blevet renoveret i bunden, så stammerne træder tydeligt frem og udgør vertikale modspil til det meget horisontale hus. Området er tilgængeligt.

ANDERS BYRGE
Arkitekt cand.arch.
Projektleder
Tlf. +45 5077 7279

Fakta

Adresse: Lyngbygårdsvej 25, Brabrand
År: 2008-2009
Bygherre: Lyngbygaard Golf Center A/S
Arkitekt: Arkitema Architects
Landskab: Arkitema Urban Design
Ingeniør: Grontmij Carl Bro