KONTORDOMICIL, CARL JACOBSENS VEJ, VALBY

Carl Jacobsens Vej 41 i Valby er et effektivt og fleksibelt kontordomicil i industrielt design. Med sit murværk af mørkerøde teglsten lægger det sig arkitektonisk op ad de eksisterende bevaringsværdige bygninger i det tidligere industrikvarter, som med denne bygning får en markant afgrænsning mod Gl. Køge Landevej. Bygningen udnytter en hjørnegrund med en attraktiv placering tæt på indfaldsveje og offentlig transport.

Bygningens 3748 m2 er fordelt på parterre, stue og fire kontoretager med plads til 200 kontorarbejdspladser. Bygningens stueplan er forskudt i to niveauer: et dobbelthøjt indgangsniveau mod facaden med mulighed for reception og loungeområde og en parterre et halvt niveau nede med udgang til gårdrum. På parterren er der plads til kantine med udendørs siddepladser.

På etagerne er kontorområderne disponeret, så der er optimale dagslysforhold og fleksible indretningsmuligheder. Der er store vinduespartier, og på penthouseetagen på 4. sal er der ekstra loftshøjde og kviste fra gulv til loft.

Der er desuden 835 m2 kælder med plads til 22 parkeringspladser samt teknik- og adgangsarealer.

Bygningen certificeres til DGNB Guld.

DORTHE KEIS
Arkitekt MAA
Senior partner
Tlf. +45 4018 5068

Fakta

Adresse: Carl Jacobsens Vej 41, Valby
År: 2017
Omfang: Ca. 3748 m²
Bygherre: PensionDanmark
Arkitekt: Arkitema Architects
Landskab: Arkitema Urban Design